Jävla HOR EL-LEVERANTÖREEEER

Man vaknar på "rättsida", mamma kommer hem pussar sönder mig så jag vaknar, stiger upp till doften av kaffe (bästa som finns). Jaaa då börjas det med snack om små bröst och man fick ääääntligen morsan att gå med på mina sillisaar som jag hade tänkt skaffa, man blir NÖJD!!

sen blire kaffe och cigg och dags att ringa Fortum för att de hade skickat en fucking elfaktura extra???
Jag får både från DinEl och Fortum.. vafan är det för bedrägeri :@??? 1000 fucking kr för el för en 2:a ??
Det är faaaan inte MÖJLIIIIGT.. och när man ringer så skickar dom vidare dig helatiden utan att fucking svara på vad problemet ÄÄÄRRRRRRR, men det dom rakt på sak kunde svara var: MEN DU MÅSTE BETALA SNARAST ANNARS FÅR DU INKASSO OCH DET BLIR DYRARE FÖR DIG. TWIIIIEE era horor, dom kan inte ens lösa problemet men kan stå med att tjata på inbetalningen. Jag som trodde att man behöver endast EN elleverantör INTE TVÅÅÅÅ!!!!!!!
Jag blir gaaaleen på sådana fucking KOMJÖLKARE.. mjölkar o mjölkar utan att leverera. Tänk er att man betalar så jääääävla mycket el när man inte ens kan vara hemma för det är så kallt? jag sover fan i jumpsuits för man dör av kyla, och varenda jävel som varit hos mig har dropat en kommentar om att det är kallt hos mig, jaaaru jag betalar ju 1000 spänn för den KYLAN!!!!!



Shitt vilken arg blogg jag har =) sålänge det får mig att må bättre såååååå, twiii på resten




Gueass who's back ;)

Dear Lord how do I begin...

Jag kan börja med att det är kul att se att jag hade besökare även om inte jag har skrivit på sådär 100 årrr. BOORIIING.

Sen är det så att jag just nu inlever mina ups n downs, livet rullar med många tankar och många om och men, mycket har hänt sen sist som är både bra och dåligt, för att man BÄST skall kunna förstå kan jag ju säga att jag nu är SINGEL =)(=, hmm 4 år sedan man var det så man känner sig som en jäkla nybörjare ute på marknaden.. but don't ya worry know my drill ;).

Det positiva med det är att det är sååå skönt att komma hem o allt är orört, att det ser ut som man exakt har lämnat det, inga kallingar o handukar i hallen o inga diskhögar som aldrig diskar sig själva.
Visst är jag "ledsen" men det är också bra för mig, för jag har lärt mig en slags "LÄXA": att nästa gång vet jag precis vad jag vill ha!!
sen har man självklart så jääävla underbara vänner som har ställt upp när jag mått som värst.. och även SYSTER YSTER. TACK till er alla honeybunnies för att ni finns ♥

Jag har lärt mig så mycket av detta förhållande, o det mesta jag lärt mig är: Får du ingen respekt från första början så kasta SKITEN direkt, ingenting att ha eller att "vänta o se" om han förändras eller på att det skall bli bättre, respekt är basen och kärlek är resten sen kommer resten!!

Now days går miina tankar framåt, visst känns det konstigt att bo själv iom att jag bara har bott med honom ända sen jag har flyttat in, men nu är det dags att jag lär känna MIG SJÄLV och veta vad JAG VILL och bry mig främst om mig själv och leva livet fullt fucking uuuut för det finns ingen annan som kan göra det åt MIG!!

Hoooh.. skönt o skriva av sig lite, har märkt att jag alltid bloggar när jag mår bra eller dåligt för jag hatar att skriva för hand så jag använder bloggen som någon slags dagbok för att reflektera och se tillbaka, lära känna mig själv genom det jag skriver, hitta gamla bilder som jag inte har kvar eller se på gamla minnen mm...

Ska vara lite med mig själv o 2 ½ man och ta det lugnt, Imån bitti blire frukost ENSAM med mamma sen tillbaka hem och fixa lite akrylnaglar =) / Love C


2 av de jag har gjort med glitterfade ♥








RSS 2.0