Take a brake

Det har varit en hård vecka har jobbat mycket och känner mig helt sliten.. orkar inte umgås med vänner (jo lite grann) eller blogga.. tar en liten paus :)  puss

Tisdag 20/4

Vakna på helt fel sida idag, kanske för att ja drömde en hångeldröm med Lil Wayne och vaknade av att telefonen ringde som vanligt?? haha ne skojja.. inte om drömmen men om själva grejen.
Vetefan vad det är med mig är helt ledsen och började gråta på sängen, jag vet egentligen vad jag är upprörd över men jag vet inte varför just nu?? en dag som denna?? Varför det känns som att mitt liv är skit ibland fast det inte är det?? varför det känns som att jag inte har nånting på denna jord fast det är tvärtom?? Varför jag känner mig heelt ensam och ingen älskar mig fast jag VET att det finns dom som verkligen gör det??

Jag orkar inte hamna i samma mörka hål i en deprimerande period som förra året... det känns som att det precis har gått över så kommer det tillbaks igen.  Är man psykopat då?? man måste ju vara psykist sjuk eller så är man bara ledsen helt enkelt!!!  Jag kommer väl aldrig få ett riktigt svar på det ändå.


Ne nu får ja sätta plåster på mina sår och klä på mig så jag kan åka till Mamie.
Hoppas ni andra får en bättre dag än min iaf!!






.

Woho

mmmm det blev lunsh vid Kungsportsparken idag, för mig blev det some Sushi och sprang in till systemet o köpte några cider också, det var värt det för det blåste så kallt så man blev lite varmare i kroppen hoo och för lilla Gladys blev det en kycklingsallad från Paprika!!

Kom hem från gymmet för en stund sen, har jätte mycket träningsverk i mina lår och armar så det känns bra att det börjar ta på fettet haha så man vet att det HÄNDER nånting i tsunami vågorna jag har samlat på mig på kroppen!!

Näh nu ska ja kolla på MY NAME IS EARL bara för att jag är tråkig, ska vänta på lite myspys också som jag KRÄVER när E kommer hem från jobbet. Pluuu på er ♥




Lite bilder




Min Colombianska Pochahontas



Och stoltheten själv  såklart:)



.






Yesss

Godmorgon Vilket härligt värder, läste dock på nyheterna att det är ett nytt askmoln påväg blää,
Men nu har jag lite brottom, måste göra i ordning mig för att gå på stan med Gladys, hon behövde göra nånting sen blir det SUSHI som jag ÄLSKAR och GLASS till efterrätt såklart :)


Jag SAKNAR dig Becky, kan inte sluta tänka på dig när det är fint väder,
vi brukade jämt sitta o vänta på fint väder så vi kunde hitta på saker. (LOVE YOU)

KOM HEEEEM SNAAAAAART DÅÅÅ!!!!






KOMA

Orkade INTE skriva igår när jag kom hem på kvällen jag va sååååå fullllllll fyfaaan (med mat).
Jessica fråga om jag ville åka till hennes "new bf" och laga mat och softa, kl va ju ganska sent och iom att jag jobbade natt på fredagen så jag sov ut på lördagen. Iaf, vi åkte och handla allt vi behövde till Lasagne o hon hade redan gjort en hallonpaj till efterrätt så jag slapp hjälpa till och laga den :)


Part2: Vi åt som hästar jag hade knappt plats för mer mat efter lasagnen men jag tryckte i mig hallonpajen ändå, och det va så jävla pinsamt hahaha, hennes killes kompisar var också där (som jag inte känner sen innan), så när vi äntligen hade tryckt i oss det sista av pajen så totaldecka vi på sängen som dom hade i vardagsrummet, Det kändes som att magen inte skulle palla trycket och spricka (det va så allvarligt att vi inte ens orkade ta eftermaten ciggen) och rökare vet hur viktigt det är med cigg efter maten!!

Jag fick rulla hem när jag äntligen orkade ta mig upp, jag va fortfarande mätt idag när jag vaknade ( runt 14 )

Total jäävla MATKOMA!! (Skojjar INTE)


The freaky rasberrypaj



I mina öron

Jag har bred musiksmak lyssnar på lite allt möjligt, den som hatar can get the fuck off


Medina



Tjaa

Har varit på lite (väldigt lite) bättre humör idag, det kan bero på att jag har vaxat mig på kroppen lite här och där och att jag verkligen försöker ta tag i träningen och sådär, tränade med lilla Gladys idag och det va trevligt att träna ihop faktist och sist vi tränade ihop var nä vi gick i samma dansgrupp.
Hon har tränat på friskis i över ett år nu och hon verkar vara en sådan person som håller i sig och tar sitt arsle till gymmet istället för att ha ett gymkort som prydnad i plånboken som vissa andra (Ink mig själv).

Känns jäävligt gött att jag har hittat en gymbuddie som sagt, jag är en svår typ av person.. om ingen peppar mig och ger mig kraftiga sparkar i röven och skäller på mig lite (till en viss gräns annars är det JAG som skäller) så kommer jag ingenstans och även om jag försöker så blir det inte på samma sätt, Jag har kommit till en punkt där jag vet vad mina svaga punkter är och det här är en av dem!!!

Förövrigt mår jag skit idag men inte lika mycket som igår och det gör absolut inte saken bättre att jag skall jobba natt idag och speciellt inte om man börjar kl 2 på natten då är man redan skit trött när man kommer dit så det blir rent ut sagt PAIN IN THE ASS.




Lite humor får man ge med sig även om man är sur/grinig whatever.. vet inte vad jag är just nu, allmänt hängig tror jag.. Så jag bjuder på denna




Som sagt så har jag en bakterieinfektion i visdomstanden så jag gör allt för att komma åt odentligt med en speciell gelé jag måste använda, just då insåg E vilken stor mun jag egentligen hade (såhär ser jag inte ut när jag borstar tänder i vanliga fall)




Sen var jag beredd på att han skulle ta kort när jag vände mig om så jag förberedde en jätte ful min men den förstördes för jag råkade rapa högt precis när han tog kortet

Sunshiine

Ännu en solig dag i Göteborg.. skänt som fan.
Har inte hunnit planera dagen förän Catrin ringer och frågar om jag kan hoppa in och jobba ett kort pass från 14 till 17 så jag tackade ja.. aldrig fel med lite extra cash.
Kanske drar till gymmet efter jobbet beror på om jag orkar för jag har fortfarande träningsvärk.

Min lilla Paula ligger bredvid i den stora soffan och sover sött.. haha sömntuta är hon, ska snart väcka henne för frukost så jag slipper stressa genom hela dagen.
Sen har det hänt en sak som har gjort mig så jävla förbannad och ledsen idag, ååh är så arg fucking shit, men den personen ska inte komma undan och tro sig vara Allan Ballan.. det går inte leka med nån som har afrikanskt blod i sig belive me on that!!! (Du kmr få en KUK i ditt trånga rövhål ditt arsel)

Andaas Chaima ANDAAAAS.. Wooh..!!!




Gött Mos

Kom hem från gymmet för en bra stund sen men det blev ingen boxning idag för att little miss Jessica inte ville och självklart vill inte jag stå där och se ut som en fet babian själv.. Någon måste ju skämma ut sig med mig hihihi.
I felt very good 2day även om jag fortfarande har träningsvärk men det är skönt att känna det i hela kroppen och fettomagen också!!

Nu väntar jag på att miss Paula ska ta sin söta rumpa hit och äta mat med mig (Är dödshungrig har ba käkat frukost) och som vanligt är hon seg.. eller det kanske hon inte är just idag men mitt stackars fett ropar efter Food.
komigen komigen komigen..

ska sitta och leka med min hårborttagnings lasermaskin sålänge så får vi se om den är lika bra som på reklamen,
provade lite innan gymmet och det känns som en nålsticka varje gång den träffar hårsäcken. ( det va bara ett impulsköp ) är jag inte nöjd med den kommer jag att returnera den såklart!!








Jamen visst är man läcker i Berit 85 looken-- Daaaaaaaaamn

Work out Baby

ouufff vilken träniiingsvärk jag haar, Låren,baklåren,magen och sidorna på magen heerts as hell.
Jag var och träna igår med min lilla Jessicat och jag trodde aldrig att vi skulle klara av allt vi gjorde, för det första såg vi ut som klena fittor när vi kom dit det va typ bara muskelknuttar men sen när vi kom igång efter lite löpning och massa ton med svett så var det rätt skoj faktiskt.
Vi vägrar och se ut som två stora bleka sopsäckar på stranden till sommarn så nu har vi "bestämt" att vi ska ta i lite, så man får lite fastare kropp iaf det är ju inte så att man är heeelt missnöjd men samtidigt är det ju bra med träning för (hälsa) och mycket annat.

Efter träningen gick vi till solariaörna och solade oss lite bruna.. Ingen vill inviga sommaren med gulblek hy ushh.

Idag blir det nog samma sak fast utan fusksol.. ska iväg och träna igen lite senare med Jessica och Gladys runt 18 tiden och sen kl 19 blir det boxningpass som man kan boka in sig på på friskis.. fast vi får se hur det går idag med den tränmingsvärken man redan har haha.. wish me luck





mm m  Mmm.. valde just den bilden för att... den e ba gorgeous

Just nu






2day

Kollar på Petra Mede Show.. fyyfan vilket jobbigt och pipit program..(zappar lite).
Min dag började smärtsamt hos tandläkaren blöö.
Dom tryckte bort tandköttet för att spola rent det med koksalt och det gjorde så fucking ont och fick köpa en bakeriedödande salva som jag ska stryka på tandköttet några gånger om dan. Hoppas det blir bättre snart.

Jessica har varit förbi också.. vi har softat och lagat god mat..(Våran mat blir alltid bäst ihop) Mmm mM mm säger jag...
Nu får det vara, ska fortsätta med det jag gjorde (Kolla på tv och vänta på E tills han kommer hem från jobbet).. snacka om att jag är uttråkad just nu.. haha





Ska värma lite av gårdagens köttfärspaj jummy :)


Tandvärk

Ska iväg nu till akuttandvåren innan dom stänger, min visdomstand är dum mot mig jag har haft ont i 4 dagar nu och det blir bara värre och värre, tandköttet är jätte svullet kan knappt borsta tänderna. Wish me luck för jag haaatar tandläkare och deras äckliga sprutor och lukten av bedövningsmedel mm.. bläää!!

Parken

14 plusgrader igår, en härlig dag i solen med E. (Det var nice baby)






















Goingar

Shoppat lite igår för ett presentkort på 1000 kr som jag fick av E, (my baby boy)




 

Gina

 

 

R m Fl

 

 

Hittade inte de brillorna jag ville ha så de blev dessa istället från H&M


Bort med det slitna..

..nästan allt iaf


Dålig bild, men så tjock o sliten va min toffs innan jag klippte av skiten

 

u see, a hole lot of wolf

 

Efter

 

much lighter

 

 

Much softer

 

Det känns jävligt skönt, jag har typ afrohår så jag plattar det ganska ofta och då sliter det så mycket på håret att man inte vet vart man ska ta vägen, jävligt jobbigt att spara till långt hår för då måste man klippa det helatiden och då förblir det bara kort, så jag hade inte klippt mig på ett jävla bra tag för att mitt hår skulle växa längre men attans vad slitet det blev, det kändes nästan som att shampoonera en buske typ och sedan en tid tillbaka var jag ju blondin så man kan ju bara gissa vad som förstörde håret ännu mer om inte för blekningsmedlet!!!

 

 

Toni & Guy: Köpte Silikondroppar för håret igår, Och den är verkligen bra, jag brukar använda Lancomes annars men den är tyvärr för dyr så jag använder den på somrarna istället.

Den här funkar bra för samma hårtyp som mig: Lockigt/frizzy

185 kr men den är nu på kampanjpris för 155 kr (Åhlens/Kicks)


All By Myseeeelf =)

 


Söndag

Härliga Söndag är här och jag ska baaaara slappa, äta massa skräp och spela spel/kolla på film =)



Bilder från gårdagen innan utgång

 

 

 

 

 

 


My head's gonna blow up

Jobbade natt igår slutade 7, va hemma runt 8 och somnade ca halv 10, går upp kl 14 och mitt huvud vad som ett bombnedslaaag daamn va ont jag hade, och jags om ska ut ikväll mööhö, ska försöka få i mig lite mat nu och sen får vi se vad som händer.. plu pluu








Nu ska det LADDAS witch some Music N UPFRESHNESS.. C yah

RSS 2.0