Godnatt

Kom precis hem från jobbet efter en natt med jobbiga och fulla gäster, ska se till att få vila odentligt!!



Halleluujaaaa

YEsss YEEEEESS yesssssssss :D YESYYESYESYEEEESSSSSSSSSYEYYSYEYSYSYSYSY


JAG FICK JOBBET!!!!! :D:D:D:D Fyfan va glad jag blev när chefen ringde.. för jag hade nästan tappat hoppet för han sa att han skulle ringa om 2 veckor och de gick 2 v i fredags.

Ingen vet vad jag talar om just nu.. men jag va och sökte jobb på ett ställe helt spontant för mer än 2 veckor sen för jag vill jobba heltid och jag fick JOBBET :D och HELTID =)
Det har firats här med massa bullar hahaha



Kuk i hellvettet

Kom hem från jobbet för en timme sen och har sen dess suttit och letat efter CSN berättigade Make up artist utbildningar.. jag har nämligen pratat med en tjej som gick på den kursen i stockholm men nu hittar jag inte nånting på internet.. varför ska allting jämt krångla när man väl vill nånting??

Om nån vet nånting om detta så kontakta mig.. nu orkar jag inte hålla uppe ögonen mer. Godnatt ♥



Sunshine??

nehee.. inte här inte.. jag visste att det bara skulle vara fint väder en dag och resten av veckan molnigt och dimmigt!! Har sån ångest att jag stannade hemma hela dan igår när det va såpas varmt att man säkert kunde bada och undertiden var jag hemma med tvätt och fucking städ och svettades alldeles för mig själv och fick fightas med getingar för jag hade fönstrerna vidöppna pga värmen. SVERIGE??? Why you trippin??

Ska slänga i mig frukost och sedan ringa en kompis och fråga om hon vill baka Pizza med mig.. älskar hemmagjorda pizzor :D blev så suger så jag måste göra det.. dagens höjdpunkt!!
Senare kanske det blir gym och sist men inte minst blir det jobb halv 9 till kl 1 på natten Bläää.





Bjuder på leendet =)

Anna söker assistent

Sitter och myser med Älskling Natti.. har ätit massa god friterad banan med glass och choklad sås och nu blir det chips med holidaydip framför Anna Anka.. och tro mig, hon är fan inte så dum som hon verkar men vem faan älskar inte att hata henne?? hahaha



visst hon ser ut att vara 60 år men hon e fan bara 38.. hur går det till??



Finally

Är klar med tvätten och disken nu efter 5 timmars slit och för att inte tala om dammsugningen också, jag hatar dammsugning för jag börjar alltid nysa som Faaan när jag gör det (Allergisk mot damm??)

Sitter och vilar på soffan framför tv:n med världens ryggvärk fyfan, men snart ska jag få besök av Mary Jane and she's gonna help me keep the pain away ♥

Natti kommer också på besök strax och då blir det myspys så ja ska sätta igång med att ladda ner nån film vi kan kika på.. puss puss




En gammal bild från 2005 made by General

Såå typiskt MIG

Vaknade kl 9 imorse (tidigt för mig) och sorterade tvätten innan kl 10. Sen går jag ner till tvättstugan och DÅ är det någon annan som tvättar?? så det visade sig att jag skulle tvätta IMÅN och inte IDAG, så jäääävla typiskt MIG och det är därför jag alltid har massa tvätt för antingen missar jag mina tvätttider eller så tvättar jag på fel tid.
Men som tur var fanns det en ledig tid kl 13 idag.. så nu ska jag ner och tvätta på riktigt.

WTF jag ska alltid tvätta och städa när det är fint väder för helvette... det är också typiskt min otur, det har varit bajsväder skit länge nu och när solen väl tittar fram men 20 plus grader så kan jag inte njuta av den. Blääää!!!




En gammal och rolig fjortisbild haha

Sleepy

Hej där

Jag uppdaterar inte lika ofta som förut med olika anledningar.. har umgåtts jätte mycket med mina underbara vänner och har inte haft nån lust att sitta vid datorn då.. helgen min har varit fullt ös med kalas/födelsedagar och de är inte slut än.. asså MAJ månad tar kål på plånboken haha tycker ni inte det?

Idag har världens sötaste bebis varit på besök med mamma Paula, hon sov över här med Natti men pappan körde hit lilla Kevin efter att ha passat honom sen igår så man har passat på att busa lite med pluttisen och lagat mat och umgåtts ännu mer med Negar på besök som bonus också.. Är jätte glad att jag har er BRUDAR ♥


Sen vill jag tillägga att även om jag inte har varit bra på att uppdatera på senaste så blir jag alltid lika glad när jag kollar på statistiken.. har samma antal besökare varje dag och vissa dagar ökar det tom, så jag skämms att jag inte har varit lite mer aktiv för man känner sig skyldig på nåt sätt haha vet inte hur jag skall förklara, men jag får en skön känsla iaf synd bara att jag inte vet vilka ni är =)




NU sova för imån blir det en ny dag med bla MASSOR med tvätt kan inte ens beskriva hur mycket och lite gym/dans med.. Godnatt







Så sööööt när han blev rädd för Natti



Alltid Titties :D



Yeyy

Är uppe tidigt idag ( kl 11 ) tidigt för mig iaf.. är fortfarande jätte trött, mina ögon svider och känns hur svullna som helst men nej jag tänker inte sova bort hela dagen som jag brukar göra när jag vänder på dygnet.

Ska nog dra till gymmet strax (om det blir av) sen vill jag hälsa på mamma Paula i hennes nya lägenhet.. går nog dit senare på eftermiddagen Natti skulle ju med. =)

Nu blir det lite städ och undanplock.. annars ser det ut som en svinstia när erik e hemma.. puss

Uppdate

Har inte kännt för att blogga på ca 2 veckor men nu jävlar droppar jag nånting.

Ett måste från 1 Maj, hahaha BRUUUDAS





jag va tvungen Paula hahaha.. hon skulle fixa till brösten tror jag?



men hon är sexii mamii =)



Jag blir alltid lika glad när jag ser dig Natti hihihi





missförstå inte.. han va den ända som va nykter.. WTF??



Kortspelet som fick oss så tankade...






Vi fick magrutor också :D



Cute :)



Jag kommer inte ens ihåg detta...



busade lite på Mcdonald's Avenyn??



jag minns iaf att vi va hungriga







ja va chockad över mitt uppförande när ja såg bilderna hahaha



Catrin och belal och Marwah som hugger i






ouii fifään






hittar inte min jäävla mobil



våra sexiga ben



och nya skor.. från dinsko















Ska upp tidigt imån gotta sleep.. naghty ♥



RSS 2.0