naghti

Äntligen är den här drama/kalabalik dagen över.. just nu ligger jag i sängen ny duscad och fräsh och ska kolla på film med E innan vi lägger oss.. bajs att jag ska upp tidigt och jobba imån.

plu plu

 

Nu ska det mysas :D / Love C


Paula sötnos



Klicka här


Goodmorning

Äntliiigen har jag sovit ut.. somnade dock sent typ runt 5-6 på morgonen men jag känner mig utvilad iaf=)
Och morgonsex är det heller inget fel på för vi somnade om direkt efteråt igen och fick sova lite extra.. så jävla skönt!
Men nu är det lite jobbigare saker som väntar, väntar på att E har duschat färdigt så vi kan gö över till Paula och hjälpa henne flytta.. vi ska även ta hit våra grejer som vi har i den lägenheten.. men lyckligtvis så har jag hjälpt henne hitta en jätte fin 1:a men uteplats och allting och hon älskade den och det bästa är att det är första handskontrakt så In your Face för den bitchen som förstörde för henne så att hon inte kunde bo kvar där för att hon trodde att hon kunde komma åt mig hahahahha I'm laughin at yah Bitch ;)
För är man oskyldig och har ett gott hjärta så löser det sig ALLTID, det har jag lärt mig.


Lite rufsiga och hoppiga morgonbilder

 

 

Jag va själv inte lika pigg

 


Kizz kizz // Love C

Sool

Äntligen skiner solen i Göteborg, man mår direkt bättre.. gud hörde min önskan I think men samtidigt är det väldigt tråkigt för jag jobbar hela dagen idag.. börjar 15 och slutar 01.. Hoppas jag slipper vänta så himla länge på vagnen som jag fick göra sist!!

Ska hoppa in i duschen fort och använda min Ldb silk scrub.. den är så bra och man känner sig så fräsh och len efteråt.


Jag använder den oftast för ansiktet eller för att tvätta bort sminket med, man får den här skööna babylena känslan, jag rekomenderar den starkt.. bra och billig. Finns på H&M för cirka 35 spänn om jag kommer ihåg rätt.

shupp shupp nu måste jag skynda mig.. dudie call // Love C

Snow??

Herregud vad det snöar i Göteborg det är helt otroligt, det har inte varit såhär mycket snö sen jag vet inte när.. Inte så länge jag har levt iaf.
Fyfan fick vänta i 50 min på vagnen när jag skulle jobba natt i lördags och blev 1 timme sen.
Tycker så synd om E att han jobbar idag, han gick ut för en stund sen på hopp om att han inte kmr sent i o med att det är kraftiga förseningar med vagnarna pga snön. BLÄÄÄÄ när kommer vååååren :'( ???


Nu är jag ensam hemma (Hatar att vara själv) men ska laga macaroni and cheese tänkte jag med lite köttbullar vid sidan om.. det blir nog gott =)
Sen ska jag ringa hit en vän och softa och en killkompis är redan på G.





Bilder från 14/2

Som sagt ha inte kunnat ladda upp bilder för datan var fuckad men nu har jag fixat den :D är jag inte grym:P (Tack Peeter för hjälpen) också.. men jag gjorde det mesta hmm ;)



Det låg en ros där när jag skulle iväg och handla,

Misstänker att det är Bolaget??

 

 

Första potatisen jag tog upp av en slump när ja skulle handla inför middagen

 

Hade lite svårt att välja kött men det blev fransyska till slut

 

Valde att ha en simpel svart klänning innan E kom hem

 

Svenska Göteborgs fruar??

 

Och middagen blrv lyckad med lite grönsaker, potatis och extra kryddad beasås till =)

 

Fick en chokladask och en apa som låter: Mwaaaah I Loove You när man trycker på magen <3

 

Myspys efter maten

 

Gjorde iordning lite medans E letatade bra Musik på datorn

 

E Öppnade vinflaskan

 

Sen var det bara att skåla =)

 

Så har min alla hjärtans dag varit...// Love C


Knaaz

Min data e Cp.. måste formatera om den.
E är trög han gör aldrig det hans lovar att han ska.
Så nu har jag bestämt mig för att gör det själv.. här och nu!!
Vet inte hur man gör men när jag väl stoppat in cd-skivan så kan jag räkna med att det kommer lite anvisningar om hur man ska göra, det är det ända jag kan göra just nu för att fixa problemet och inte behöva vänta i 100 år till som med rullgardinerna han lovat att sätta upp i sovrummet, hmm köpte dom för 1 och ett halvt år sen och dom är fortfarande inte uppe än!?!

Wish me luck...

ROCK BAND

Sitter hemma och softar med Jessica och Mamadi.. sahand va nyss här med han gick tidigare.
Just nu spelas det Rockband för fullt hahaha =) ska fortsätta med mitt här vi ska bara ta en ciggpaus sen fortsätta... Heeeyya oss. ( jag och jessica äger mamdi :P )  // Love C <3

Shulululuuuu

OMG hahaha.. hmhm.. Jag kan börja med att säga att åka pulka med sin MORSA är skiiiiiiit kuuuuuuuuul.
Åkte direkt till mina föräldrar igår kväll efter jobbet för att umgås lite med dom och barnen, försöker att hälsa på dem minst en gång i veckan iaf så mamma inte tjatar hål i huvudet på mig.
Men idag bestämde vi och barnen oss för att ta med mamma ut och tvinga henne att åka pulka med oss fast vi sa inte det till henne från början förstås vi sa bara att det skulle vara "roligt" om hon också följde med så ja ( vi lurade henne haha ).
När vi väl skulle åka så tvinga vi henne att åka med, hon vågade inte från början med när hon väl provade första gången så fastnade hon och blev som ett barn herself, hon ville inte sluta, så till slut snodde hon mimmis pulka för att åka själv i den branta backen och sa till båda att dem fick åka tillsammans ahaha men efter att ha åkt ca fyra gånger på den backen så upptäckte hon att hon vick ont i ryggen och gav upp pulkan till min syster så hon äntligen fick åka i fred.

Det kanske låter löjligt med det va så jäävla kul haha skrattar fortfarande, jag tog bilder från mobilen också men jag har tyvärr inte min mobilsladd med mig hit och min data där hemma är helt fuckad måste installera om massa skit på den men jag är glad att jag tog bilder iaf =)

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag åka hem och städa och diska innan mina vänner kommer över, En killkompis kommer från jobbet och jessica med, så vi ska laga mat och softa och umgås lite hemma ;)
Nu måste ja kila iväg, // Love C





Mimmi öppnar presenter






Mitt lilla busfrö dansar på sin 7 års dag






Måndag...

Herregud va jobbigt det var och behöva vakna upp tidigt och vara bakis haha men nu är jag mycket bättre =)
Idag va jag på stan hade lite ärenden to take care of och efter det åkte jag hem och sedan gick jag och E vidare till Paula och hälsade på henne och lilla söta Kevin (Paulas underbara bebis, Tia älskar dig) och även Negar va där så man fick träffa henne med =)
Förresten Middagen blev jätte god igår, visste att jag skulle greja det hihi... men det blev iaf fransyskakött (kossans lår) i ugnen med massa lök och vitlök,salt och peppar och lite kött och grill krydda till,  det blev väldigt gott och saftigt, till hade jag kokta potatis och jag gjorde även en jätte god och extra kryddig bea sås och serverade det med lite grönsaker vid sidan om också (dekorerade grönsakerna lite:P) det blev perfekto och E sa flera gånger tom idag också hur gott han tyckte att det var, eller så säger han så för att han inte vågar säga annat?? haha don't you dare baby.
Efter maten drack vi vitt vin, varsin öl och avslutade med lite rött vin, hade massa myspys med massa levande ljus och lyssnade på skön musik och resten behöver ni nog inte veta.

Det är jävligt tråkigt att jag inte kan ladda upp nya bilder på min dator för det visar sig att den har fel windowsprogram så den la bara av och nu är det bara internet som funkar så jag kan bara surfa ingenring annat, inte ens kolla i dokument eller filer eller nångting... tråkigt tråkigt :( nu när jag kommit på hur man ämtligen skall göra för att få igång internet på denna datorn... blää!!
Får väl bara lägga upp bilderna från igår en annan dag tyvärr.

Nu ska jag fortsätta kolla på ett jävligt sjukt program som går ju nu på kanal 5 som heter Förbjuden syskonkärlek!! I mean come on.. det är syskon som ligger med varandra och säger sig älska varandra?? asså annan sorts kärlek än bara ren syskonkärlek liksom fyfan va vidrigt!! Det är ju incest och det är faktist olagligt!!
Jag förstår mig på det hur man kan knulla med sin bror eller syster.. världen är la fan inte slut på fitta eller kuk??
Get a life jävla äckel.. men ja tittar på det för att det är intresant att veta vad dom känner och varför dom känner så, och det sägs även att det händer oftast när syskonen har bott åtskilda i två olika hem eller om den ena blev adopterad som liten och får träffa familj och syskon senare i livet, men det är ändå sjukt!

ska även strax gå ut med lilla stacy som jag passar åt en kompis.. en jätte fin guldfärgad amstaff, har tagit bild men som sagt kan inte ladda upp någonting tyvärr:(
Ska upp tidigt imån för jag börjar jobba kl 6 så after the show it's the afterparty in my bed.

Sweet dreams // Love C






En bild på mig från nyår när jag äter ihjäl mig på City kebab




Världens sötaste Kevin smakar en sur nappgodis, ni skulle ba sett hans min efteråt haha




Fest hemma hos mig och jag är på garvhumör



Skrattade ännu mer



Och här gick det verkligen utför, (Bjuder på den) hihihi

 

 

 

 


Busy busy

Skall alldeles strax iväg och handla inför middan ikväll, vet dock inte vad jag skall laga för mat ännu men det visar sig i affären, funderar annars på nån slags god köttfilé (absolut inget fett blää) med potatis och nån god rödvinsås? well see.. måste dra iväg fort har så mycket och göra här hemma också (Diska, städa, dammsuga,damma) moppa kan ja tyvärr inte göra förän jag köper en ny mopp för E hade sönder den sist han moppa.
Ska även försöka ta en sväng förbi solariaörna och få lite färg/solterapi, jag känner att jag behöver det just nu, min kropp bara skriker efter sol.





Gud ge oss lite sol. pliiiiiiiiiiiis??

Vem vill inte ha sommar liksom?


Happy valentine

Godmorgon.. Idag är jag uppe rätt tidigt för att vara jag haha, det är ju alla hjärtans dag dessutom,
visst om man inte tror på sådant men det kan vara kul om man har en pojkvän för då har man en anledning att fira tillsammans eller göra någonting speciellt tillsammans.
E kommer dock hem på kvällen och jag har inte planerat någonting än men jag misstänker att jag ska laga en god middag som jag är väldigt duktig på och hyra filmer kanske?? Plus att jag håller på och laddar ner några filmer också då har vi massor att välja mellan sen.
Det får nog vara så detta året, i och med att han är borta hela dagen och kommer hem på kvällen så kanske man inte hinner "hitta på" något så speciellt aktivt, eller jo kanske senare på kvällen när vi kollat klart på film :P
haha massa bus då (A)
jag är inte så speciellt bra på att fira saker i tid mm men va ska man annafrs göra??
Min hjärna funkar inte bra ihop med kreativitet tyvärr :D







Några ideér ???


I am Sasha Fierce


Skottlossningen vid Beyonce-konsert

Hundratals flydde i panik

En Beyonce-spelning i Salvador slutade i panik. Hundratals människor flydde när polis öppnade eld mot skjutande ungdomar.I Salvador i Brasilien hade 30 000 människor samlats för att se sångerskan Beyonce uppträda. Kvällen slutade dock i panik när polis besköt ett ungdomsgäng som ska ha skjutit mot personer utanför arenan.När eldstriden började utbröt panik bland publiken och hundratals människor flydde i panik för att undgå att träffas av de flygande kulorna. Mirakulöst nog ska ingen ha skadats vid skottlossningen enligt tidningen Daily Star.


Det va synd att en Koncert blev till en nightmare men hon har 6 more tog go ;) hon har 7 spelningar bokade så det kvittar om en av dom inte gick som planerat eller?? Hon är iaf grymt bra!!








Morning...

Fy va trött jag är höll nästan på att decka i vagnen påväg hem från jobbet men tur att Catrin va med som väckte mig när vi skulle av vagnen. Jag känner mig så jävla trött och sliten just nu och så himla illa mående ( för lite sömn och för mkt jobb ) ska se till och sova gott och vila ut inför en ny arbetsnatt då. Lycka till mig!!
Godnatt/Godmorgon you Pick // Love C




En gammal bild på mig och E på Liseberg

Saknar dig, hatar att du inte är hemma och håller om mig som en bebis när jag sover
men du kommer iaf hem på söndag ( Alla hjärtans dag ) Pluuu


Fredag

Ligger just nu på min säng och vilar efter att jag har jobbat från 6 imorse till 16 och ska jobba natt igen ( kör dubbelpass idag ) så jag tänkte sova lite sista timmarna innan jag åker hemifrån igen.. Och jag är så jäävla trött att jag börja liipa förut haha och jag har inte heller så lätt för att somna..That's the problem!!!
´Käkade nyligen färdiglagade köttbullar med potatisgratäng och gräddsås.. det va faktist jätte gott för köttbullarna smakade inte vattnigt och äckligt som dom som finns i frusna förpackningar.. fyyfan det där smakar ju allt annat än kött juh.

Förresten.. fick hem tandbleknings grejerna för nån dag sen.. har bara använt den två gånger i ca 1 timme varje gång och det har redan visat resultat.. inte så mkt dock men lite iaf :) får se hur det blir i fortsättningen =)





Nu måste ja vila lite innan jobbet.. // Love C


Fuck

Mitt internet fuckar upp sig den funkar inte på just min dator men på alla andras funkar den perfekt p.g.a det har inte jag kunnat gå in på internet för att kolla på mitt arbetsschema eller annat.
Sitter på Paulas dator just nu och har precis marinerat kyckling o lagt det i ugnen ska iväg och laga ris och nån god sås yeey =)
Ska lägga mig tidigt dessutom jobbar från 6:15 till 15:45 hela vecka sen natt fredag lördag lucky me...
ska chila nu // Love C



HOW STUPID CAN A PERSON BE???

OMG OMG OMG hahahahahaha jag skrattade nyss åt mig själv så jävla mycket fast jag har inte bestämt mig för om det är ett glatt skratt för att jag gick in på mitt arbetsschema på internet och såg att jag inte alls jobbade idag och för att jag istället är ledig eller om det var ett ont skratt för hur cpstörd och dum i huvudet man kan vara och missta när jag jobbar?? haha men tur att jag såg det i tid så jag inte åker in till stan i den här jävla kylan i onödan och det grymma är att jag verkligen inte kände för att jobba idag för jag har sovit så dåligt dom här dagarna och jag känner mig så trött och hängig so thank you god!!!

Nu tänkte jag att jag skulle passa på och ladda ner lite musik till världes bästa mp3 (can't live without it) i och med att jag inte har några planer för jag trodde att jag skulle jobba men nu sitter jag under min underbart varma och sköna Pläd som jag fick i julklapp av Catrin och äta lite frukt istället för godis låter också som en bra idé!!!


På söndag klipper jag håret määääh :(



En trött och sliten Chaima



Nästan lika sköna tofflor som pläd

Nu ska jag fortsätta med lite myspys här på soffan och bara ta det lugnt tills jag tröttnar på datorn och går och lägger mig, vem vet kanske kollar på någon film också. shupp shupp baby // Love C


Who says...

..I can't get stoned(?)


Slänger in en härlig låt här som är super(ärlig)/fiin enligt mina egna åsikter i alla fall, give it a chance ppl ;)
Nu måste jag tyvärr lämna värmen här hemma för att gå ut i kylan och ta mig till jobbet fyyfaan börjar 00 och slutar 05:00..
 NÄR SKA JAG FÅ ETT NYTT SAATAANAS SHIT HOLE DICK IN THE FRIDGE WITH DIRRTY OLD SAUSE AND OLD CHEEESE JOBB???

Har nån ett jobb för mig kanske?? JAG ÄR DUKTIGT PÅ ALLT DU VILL ATT JAG SKALL VARA DUKTIG PÅ =)
Lät det snuskigt kanske??? höhö I didn't mean so..// Love C










HEJ HOPP GUMMI SNOPP :D






Goodmorning sunshine

Vakna för en liten stunnd sen, som sagt det blev sent/tidigt igår med jessica jag somnade runt 7 tiden i morse.. och nu ligge jag på sängen och chillar med laptopen på knäna.
Skall alldeles strax käka frukost och hoppa in i duschen och börja göra iordning mig för lite senare ska jag på.. ja man kan kalla det för en dubbel date hihi, jag och erik ska gå med sara och hennes pojkvän sezer och vi fyra hade tänkt att gå ut och käka middag på någon restaurang och sedan blir det bio såklart men vi har inte riktigt bestämt vad vi skall kolla på så det får bli något spontant när vi kommer dit bara, (eller kanske AVATAR) jag vill så gärna se den har hört att den är fett bra men man måste nog boka i förväg till just den för alla vill ju se den men men det kommer säkert ordna sig till slut.

By the way... Jag fick ett ryck och gick in på simplesmile och beställde tandblekning, Jag har länge velat bleka tänderna men det kostar ju en förmögenhet hos tandläkaren och på salonger där man kan göra det men på www.Simplesmile.se kostar det endast 395:- och fri frakt. Det kommer ta ungefär 4 eller 5 arbetsdagar att komma till posten så jag kan hämta ut det så jag räknar med att börja behandlingen på slutet av nästa vecka och sen får vi se hur det går. Vem vill inte har ett perfekt vitt leende??








Det här är hela kitet som man får hem.

Nu måste jag kila iväg och käka frukost jag börja må lite illa för magen är tom / Love C


Goodnight


Alicia Keys: Try sleeping with a broken heart





Vill bara krypa in under täcket och få alla mina problem att försvinna när jag lyssnar på den här låten det är bara fööör skön(!) Godnatt <3


Yummi..

 

Jag har en lugn hemmakväll med Jessica och vi lagade en så jääävla god lasagne worth 2 die 4..
Vi proppade  i oss så mycket mat att vi blev höga av den och var tvungna att ta en ciggPaus för att vila magen lite för att sedan fylla på igen.

Just nu sitter vi och softar framför tv:n och skall alldeles strax ladda ner en film att kolla på och är fortfarande lika mätta som vi var för 2 timmar sen..


 



Jessica är helt inne i matlagningen



En riktig KILLER, Skojar INTE



Varför inte måla naglarna medans maten tillagas

(Fast jag ska spackla på ett till lager så färgen syns bättre)

 

Nääähh nu blir det film , Kizzez


Karate kid in da House




Jag måste bara slängga in det här fort, mina syskon har precis börjat på karate och dom är så glada och stolta över sig själva så jag kunde inte låta bli att ta kort på dom i deras nya dräkter när dom låtsas spärrades mot varandra ( eller säger man så?? ) jag vet att man säger så när det gäller boxning i alla fall.. N y way här kommer lite bilder på världens sötaste små syskon :D // Love en stolt storasyster



 

Mimmi 7 år

Sabrine snart 9 år



Hajjjjaaa :P



Naaw how cute isn't that??
Dom kommer säkert bli värdens bästa karate kids :D


Godmorgon...



Eller ah.. det är morgon för min del iaf fast jag vaknade för en timme sen :) och det är tidigt för moi.
Dagen börjar bra i och med att det inte är helt grått och äckligt väder ute så man inte vill dö det första man gör när man vaknar som vanligt.
Sitter just nu framför tv:n och följer ett matlagningsprogram med mamma och alldeles strax skall jag gå och hämta mina syskon från skolan så att jag hinner umgås med dom lite innan jag åker hem, har nämligen lovat dom det!!

Senare mot efter middagen skall jag hem och då väntas det besök från två kompisar och det blir matlagning hemma hos mig, (Lasagne på schemat) så vi får hoppas på det bästa.
Sen lär vi softa och garva ihjäl oss som små barn som vanligt, (det sägs att man håller sig ung om man skrattar mycket) hahaha ni kanske bode prova och skratta mycket varje för ett evigt ungt ansikte, det finns inget man kan förlora på det ändå =) nää nu är det dags att hämta bajskorvarna.. plu plu / Love C






Sabrine och mimmi för ca 3 år sen <3




 


                                           Mina små bäbisar i Tunisien 08







mot dagens slut




Är hos mamma och hälsar på och ligger just nu i samma rum som mina småsyskon så jag vill inte vecka dom när jag använder datorn för dom går upp tidigt till skolan och drar runt 6 tiden i och med att dom går på fritids så jag skall alldeles strax stänga av datorn men först tänkte jag tipsa om en jätte bra bok som handlar om en porrkändis (Jenna Jameson). Det är en otroligt bra/vidrig/ärlig och sjukt bra berättelse om henne och den är otroligt freaky för er som gillar att go CRAZY sometimes.
Det finns även goda tips och råd om t.ex hur mycket bättre du kan "suga av din kille" och mycket mer som kan hjälpa dig att göra ditt förhållande till ett bättre.


 

Att älska som en porrstjärna









 

Till alla brudar, den är 100% värld att läsa,
det är en bok där man känner igen sig på flera situationer ;) / Love C


Ny Blogg 010



ooh fyy vilken sovmorgon jag tagit idag.. Vilket nästan sker varje dag måste verkligen ändra på dygnsrytmen här men idag känner jag att jag har en riktigt bra anledning till det iaf så som vi kämpade med det där jävla släpet igår som vi hyrde för att köra hem mina soffor och Paulas nya soffor på en och samma gång så det blev 6 timmars hård slit i snön, men till slut så fick vi ordning på allting även om ja tyckte så jävla synd om killarna som fick kämpa röven av sig när bilen fastnade i snön det tog dem 1 timme att få loss den med hjälp och sen ytterligare 1 timma för att parkera den när vi va färdiga haha.

N y way.. tänkte börja om på nytt med bloggen.. nytt år nya tag.
Nu ska jag fortsätta betala lite räkningar (bajs) pengarna kommer och går och äta pasta med ostsås och grönsaker till frukost (Made by Jessica) och den är underbart go gumman. / Love C


 



Jag lovar att din soffa är finare än min pretty pliiiis don't kill me :P


RSS 2.0