Awesome

Har precis badat färdigt och filat fötterna, Känner mig som en ny människa det går inte att beskriva ♥


ooh det va så varmt att jag fick vänta 10 min

 

Very Hot water

 

Den fick också va med :)

 

 

 

Nu är jesiiicaaaat och Lilla Neguuu hääär och vi ska busaaa :D


Alger, havssalt och Alo vera

Gudomligt för huden, och bränns på ansiktet??


 

Efter 5 min blev det ännu värre, bränns som faan

 

 


Tisdag 29/3

Va på middag med Cattis och hennes familj igår (hon fyllde ju år) och det va jätte trevligt och maten var super duper god, Vi åt på Bamboo.. stavas det då? Sen efter middagen var jag tvungen att gå till jobbet, en jätte jobbig tid började kl 00 och slutade 03:30 och samma tid jobbar jag idag och imån, och dessutom vakna jag rint 11 av att mamma slog en pling på mobilen så kunde inte somna efteråt!!


Idaaaaaaaaaaaag blir min så kallade "skönhetsdag" av HAHAHA, har precis blekt tänderna lite nu ska ansiktsmasken på sen blir det bad, peeling och fila fötterna och naglarna =) Äntligen har man lite tid för sig själv god damnet ;)




Dagen låt: Shooter

Slänger in dagens låt här innan jag går ut ;)
Jag är inne på en LIL WAYNE period igen hihi, han är så jäääävla sexig fråga mig INTE varför!!!


                                                     Lil wayne feat Robin Thicke


Torra läppar??

Jag har fått så himla sträva och torra läppar för att jag andas genom munnen när jag inte kunnat andas genom näsan hur mycket nässpray jag än använt så har det inte hjälpt.

När jag va på stan i förrigår så passade jag på och köpa nånting riktigt bra för läpparna.. vad kan det vara om inte självaste Idomin Läppbalsam ?? jag har bara haft den igår under natten och det hjälpte hur bra som helst och den innehåller mycket zink och vitamin E mm.

Jag använder den innan jag går och lägger mig på nätterna, man vill ju inte gå runt med vitt lager på läpparna, det kan ju se ut som någonting annat!!



                                                  Den kostar under 50 lappen och är super bra







Försvaretshudsalva använder jag på dagen





Goooodmorgon

Idag regnar det som faan i Göteborg och jag som hade hoppats på finare väder pluu :(
Men det blir iaf ingen rehabiliterings dag för mig idag för jag ska ut på stan med syskonen och Natta och köpa lite kläder till barnen och kanske lite till mig med om pengarna räcker, jag ska prioritera dom i första hand för morsan jobbar jämt och när hon är ledig så ska hon jämt städa hemma och baka bröd och laga massa mat som barnen ska ha när hon sedan jobbar ( EN RIKTIG PEDANT INVANDRAMORSA JAG HAR HAHA ) så att dom inte behöver gå hungriga you know?

Nu ska jag göra iordning mig och barnen för regnet ska INTE få stoppa oss och dom är jätte glada över att få shoppa med mig :) hoho mina små troll!!





HAHAHA BARA FÖR ATT PAULA GILLAR HUR JAG "HÅLLER" I MIN KEBAB HÄR


P.s Glöm inte att släcka alla lampor och elektroniska saker ikväll kl 20:30 ;)


Fredag 26/3

hohoo vilken dag.. det va såpas fint väder igår att jag faktist orkade gå runt lite på stan även om jag såg ut som en levande kadaver som S sa när hon såg mig hhaaha.
Jag och S lyckades köpa Cattis present för hon fyller år på Måndag och hon har gjort det klart för alla att hon inte vill ha några presenter och att hon inte ska ha nån fest heller men en liten överraskning skadar väl aldrig tihihi (A)
Hon bor ju ändå granne med mig så bannemej ska jag störa henne :D

Idag har inte hänt så mycket.. har mest fixat lite med naglarna och filat dom och så, har inga nagellack hos mamma men dom skall lackas när jag åker hem, har saknat att fixa och sminka mig och sådär, har inte haft så större lust till det nu de senaste två veckorna eftersom att jag har varit jätte sjuk.
Så imån ska det bli ansiktsmask och ett härligt varmtbad och tänkte även fixa lite med fötterna också mohaha kan vara bra för mig, det är typ som att "tvätta bort" sjukdomen!! kommer säkert må mycket bättre efteråt.. just nu känner jag mig bara lat och ful!!

Innerst inne önskar jag att jag kunde gå ut ikväll, det var ett tag sen men icke sa picke för han har bestämt att jag skall ligga hemma och dö lite till??







Vill ba sitta och smutta på en god kall drink på en uteservering: Mmm mm Mm


Dagens Låt: Mrs Officer

Bobby Valentino feat Lil Wayne  - Damn älskar gamla låtar








I make you say: wii oh we oh we.. wee oh we oh wee
wiii oh we oh weeeh


Turn your lights down low

Turn your lights off and show some support, Nu på lördag den 27/3 2010 är det earth hour då alla som är villiga att stödja detta släcker ner allt i huset/lägenheten/husvagnen/ (vad det än är) i en timme från kl 20:30 till 21:30, Det är inte mycket mer ni behöver göra.

Förra året var det hundra miljontals människor ink företag mm som ställde upp och släckte sina lampor år 2009 och i SVERIGE deltog 4,8 miljoner människor i evenemanget vilket gör detta till det största klimatevenemanget i Sverige. Ni förstår inte hur mycket detta hjälper, det handlar bara om 60 minuter. sextioooooooo minuuuuuteeeeeeeeeer???? och du bidrar med sååååå mycket!!!





Idag meddelar WWF att hela 103 länder deltar i världens största klimatmanifestation - Earth Hour - som går av stapeln den 27 mars klockan 20.30. Förra året var siffran 88. Sverige är enligt WWF ett av de mest engagerade länderna.



Vad ska du göra?


Växthuseffekten och dess orsaker

Atmosfären består av en slöja av gaser som håller kvar tillräckligt med värme för att upprätthålla livet på jorden. Men människan har under de senaste 150 åren dramatiskt ökat mängden gaser i atmosfären. Som ett resultat stiger nu den globala temperaturen och försätter jordens klimat ur balans.

Den naturliga växthuseffekten är en förutsättning för livet på jorden. Utan denna process hade medeltemperaturen på jorden varit -18 i stället för dagens +15°C. Värmen kommer från solen i form av strålning. Det mesta reflekteras tillbaka ut i rymden. Men en del av värmestrålningen absorberas i atmosfären och sänds tillbaka till jorden som då värms upp






Men när människan i och med den industriella revolutionen började förbränna olja, kol och gas ökade utsläppen av växthusgaser till atmosfären. Växthusgaserna lägger sig som ett lock kring jorden och gör så att mer värmestrålning reflekteras tillbaka till jordytan. Ju mera växthusgaser, desto varmare blir det.





Undersökningar av trädringar, iskärnor och korallrev visar att temperaturen på jordens yta nu är högre än den har varit under de senaste 600 åren. Temperaturen har ökat med nästan 0.8°C sedan början av 1800-talet och 2005 var det varmaste året sedan mätningar startade. Elva av de tolv senaste åren (1995-2006) slår rekord i global yttemperatur. Att havsnivån sedan slutet av 1800-talet har stigit med 17 cm visar också på en global uppvärmning.






Orsakerna till uppvärmningen är, förutom förbränning av fossila bränslen, vår djurhållning och vårt sätt att bruka åkrar, skog och mark. Men även om vi skulle avbryta alla utsläpp av växthusgaser nu, kommer temperaturen på jorden att fortsätta öka en tid framöver. Klimatet reagerar nämligen trögt på yttre påverkan och vi ser inte effekten av växthusgaserna omedelbart.

Enligt FN:s klimatpanels senaste rapport kommer effekterna av klimatförändringarna mycket tidigare, snabbare och blir mycket svårare än vad man hittills har räknat med. Därför måste utsläppen av växthusgaser börja minska senast 2015 år om vi ska lyckas undvika s.k. farliga klimatförändringar. Som tur är finns det ännu tid att agera.



Som dagt, Allt ligger i människans händer.. och tyvärr måste jag säga att människan är den mest egoistiska och giriga djurarten som nånsin har existerat på jorden.   

Ingen kommer bry sig förän det är försent




Favoriter från Bik Bok

Jag saknar verkligen att jobba där.. det var så roligt och dessutom fick jag handla för 40%  =)
Ska försöka söka in igen ♥


Och dom har alltid snygga och annorlunda kläder med bra kvalité.. Me love big Time








KÄÄÄÄRLEEEEEK???


GoodMorning... 24/3

Idag vakna jag tidigt.. runt halv 8 sådär sen nån kvart senare ringer S från jobbet och ville att jag skulle jobba men hon hörde på mig att jag fortfarande var sjuk så hon fick ringa nån annan.. Måste samla så mycket krafter jag kan till helgen för då jobbar jag natt både fredag och lördag och jag tänker inte sjukanmäla mig mer för jag har inte råd med det.. så det får gå som det går helt enkelt!!

Det har varit en tråkig vecka med tråkigt väder, har inte vågat vistas ute när jag vart sjuk för jag har jätte lätt för att bli värre, det behöver bara blåsa lite motvind typ, så jag har iaf hållt mig inne jätte mycket och haft Booorriiiiing... och därför känns det skönt att jag tillbringar den tiden med min familj iaf <3
Hoppas att jag kommer igång nästa vecka iaf :) Ska inte gö så mycket idag heller..Läsa bok, sitta på datorn, spela spel och äta mammas goda mat =)


Nu blir det film...



Spider pig, Spider pig HAHAHAHAHA


Dagens Låt: Put it in a Love song


Beyonce feat Alicia Keys

Worth to play for all the ladies ;)





[Alicia]
Hey yo B
[Beyonce]
What up A
[Alicia]
What we want?
[Beyonce]
Want them to say

[Chorus]
Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song (Put it in a love song)
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter form (Oh oh oh)
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone (Text me on my cell phone)
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song (Oh)

[Alicia]
If you say you want me, yeah,
You say you want me
If you do the right thing, we can be together
I'm not easy, yeah, you gotta work for it
I'm the real thing, and baby gotta please me

All that talkin', boy, you better walk it
All that frontin' that's not how you do it
If you really need me like you say you need me
Baby better show me, baby, better come and say

[Chorus]
Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song (Put it in a love song)
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter form (Oh oh oh)
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone (Text me on my cell phone)
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song (Oh)

[Beyonce]
What you gonna do when somebody convinces me
To believe that he can do it better
Sending me gifts and showing me the romance
All this, this, and that, can you do better?

All I'm saying: love is what I'm looking for
If you wanna keep me, baby gotta love me more
If you really want me, like you say you want me
If you really need me, baby better come and say

[Chorus]
Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song (Put it in a love song)
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter form (Oh oh oh)
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone (Text me on my cell phone)
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song (Oh)

[Alicia]
Gotta work it baby, work it out
If you want me baby, Work it out
If you need me baby, Work it out
Gotta work it out, Gotta Work it out

[Beyonce]
If you love me baby, Work it out
Gotta work it baby, Work it out
If you want me baby, Work it out
Gotta work it out, Gotta work it out

[Alicia]
If you want my love and all my time
Part of my plans and part of my mind
[Beyonce]
All of the things that you wanna do
But make sure your love for me's true to you
[Alicia]
Oh, If you show me; make me believe
[Beyonce]
So many possibilities
[Alicia]
Oh, We can look to infinity
[Alicia & Beyonce]
If you wanna be with me Ohhhhhhh

[Chorus]
Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song (Put it in a love song)
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter form (Oh oh oh)
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone (Text me on my cell phone)
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song (Oh)

[Alicia]

1,2, 3, 4!!!

[Alicia]
Gotta work it baby, work it out
If you want me baby, Work it out
If you need me baby, Work it out
Gotta work it out, Work it out
[Beyonce]
If you love me baby, Work it out
Gotta work it baby, Work it out
If you want me baby, Work it out
Gotta work it out, Gotta work it out







Regn??

Men neej jag vill ha en riktig vår så man kan börja använda sin "riktiga" gaderob för en gångs skull??
>>Det är hemskt och dimmigt väder med massa massa regn, det tar på mitt syke seriöst.. Våren vart är du?
Man blir inte så speciellt frisk heller nu när man är sjuk det blir bara värre, så fort man vaknar på morgonen är det första man gör att titta ut genom fönsret (Iaf jag) på hopp om annorlunda väder iaf men icke sa picke utan man får lite lite mer, sa jag lite?? Man vettefan hur sommarn kommer bli heller kanske som förra året?? eller förr förra??  Pffff vill bort härifrån.. Miami/Caribien skulle passat mig Perfectisimo ♥



Det är så lugnt hemma utan barnen här så jag har tråkigt annars har dom hållt mig vid "liv" under tiden jag varit sjuk och fortfarande är, mitt immunförsvar suger röv så det tar hundra år för mig att bli frisk.
Nu ska jag äta resterna av Tacos från igår.. fortfarande lika gott sen ska jag läsa i min bok (Att älska som en porrstjärna) :) plu plu

Måndag

Ringde för nån timme sen till jobbet och sjukanmälde mig för inatt, kan inte riktigt jobba än är inte frisk så.
Ångrar lite att jag åkte hem från mamma igår haha jag kände mig som en liten prinsessa där och hon gjorde allt för mig så jag ska tillbaka dit idag tänkte jag tills jag blir frisk förhoppningsvis.. ringe mamma för en liten stund sen med och hon blev glad när jag sa att jag ville komma tillbaka haha :)

Ska alldeles strax börja gå ska bara klä på mig och gö iordning mig lite först så jag inte skrämmer folk där ute, känner mig alldeles svag blek och ful just nu blöö.
Vi kom överens om att det ska bli tacos till middag idag och jag ska stå för lagningen hihi jag älskar min egen tacos :D har mina små trix med food, och eftersom det va jag som va sugen på det så blir det bäst så ändå.

Ska börja röra mig måste förbi affären också för att köpa allt som fattas.. ha en fin dag plu plu :)


 

MmMmm WAWA WIWAAA


Dagens videoklipp

Ska jag vara ärlig så tar det nog lite längre tid än väntat för mig att kunna digga GAGA även om jag gillar nån enstaka av hennes låtar men det kommer förr eller senare.

Nå, jag gillar den här låten iaf MEN, det finns alltid ett men haha.. det är facktiskt BEYONCE som lyfter hela videon
(MIN ÅSIKT)


Söndag brorsääään

Vakna 8 idag.. eller jag menar jag BLEV VÄÄÄÄCKT IDAG.. självklart när mamma är ledig måste alla gå upp tidigt och äta frukost tillsammans och MÅSTE umgås som en familj och som sagt jag kan inte somna om så jag sitter här som en död jävla Zombie för ja la mig runt 3 igår.

Mammas konstiga regler asså hahaha hon är för rolig ibland.. men söt är hon, hon kom och la sig bredvid mig i sängen och pussa mig på örat sen när jag inte reagera så bet hon mig istället men även om de gjorde oont  så vakna ja inte så hon börja gapa och hoppa på sängen som ett litet barn för att jag skulle upp ahahahha aah mamie mamie mamie ♥♥♥♥♥♥



 

hihihihi love you



Lördagsmys ♥

Ååååh va härligt.. är inbäddat i sängen med massa godis, chips och dricka.. en riktigt härlig lördagskväll med mina små bebisar, jag skulle egentligen hem idag men jag visste att min mamma skulle insistera på att jag skulle stanna Igeeeen hahaha som jag sa innan.



Glömde publicera föt typ 3 timmar sen men jag sitter fortfarande med godis :) ska fortsätta spela farmville och café wolrd på FB..



Sköönt..



mmm känns mycket bättre nu när jag har duschat varmt iaf fast än jag är lika sjuk som jag var för en timme sedan,.
vi har skrattat ihjäl oss.. vi kollade igenom massa roliga videokllipp och sånt... man dööör av skratt hahaha har blivigt ännu krassligare i halsen pga det, det känns bra att jag varit med familjen längre än väntat, kom hit i tisdags och skulle egentligen ha åkt hem igår men det blir inte förän imån och så sa jag igår och idag också och mamma är ju också en del av anledningen för hon vägrade att släppa iväg mig hon ville ta hand om lilla mig =) Love you mami ♥

Alla andra har redan gått och lagt sig nu, d e bara jag och N uppe och tom hon håller på att decka så jag tänkte rota i köket efter nått gott (jag blir så sötsugen på kvällarna :S) och sätta på nån film som jag kan somna till för annars kan jag inte sova.
P och J skulle komma hem till mig imån, har saknat dom så mycket mina pluisar, vi har inte hunnit träffas för jag har varit upptagen med jobb och sen blicigt sjuk så imån kanske vi ska dra på en lokalfest om jag känner mig bättre vilket jag hoppas på.. nä nu säger jag Godnatt ♥♥♥♥♥♥♥



Här Kommer en proffisionell Bob Marley foundation tour-guide  HAA HAA HAAA HAAAAAAA






Godmorgon

Vakna med hudvärkt och jätte ont i ryggen.. och ja glömde mina smärtstillande hemma =( fy det får bli dubbelt upp med panodil istället.. annars är allting bra med mig, har  precis kommit på hur man spelar farmville på Facebook hahahaha, spelade till 3 på natten igår, man bara fastnar i det kommer säkert tröttna redan imån haha.

Gissa vad jag gör just nu?? haha.. spelar lite mer farmville :P
Ska fortsätta spela lite mer, och mina syskon är hemma från skolan idag för jag har smittad båda två små stackarna :( förlåt mig ungar? dom har hostat så förfäligt hela natten och jag känner mig så skyldig till det.. skulle inte ha sovit i samma rum som dem men det är ju inte skönt och sova på soffan heller med den smärtan jag har!!!

Händer nog inte så mycket idag... mamsen o papsen är på jobbet så jag är ensam hemma med småttingarna, funderar på att ta ett härligt varmt bad sedan så jag kan slappna av i ryggen lite.. det hjälper säkert.. hörs snart puss


 

haha jag är mobbad jag vet =)


Dessa kommer jag äga när lönen kommer

Förhoppningsvis detta...

 

 

 

 

Den lila klänning skulle passa perfekt med min svarta mc skinnjacka och svarta höga skor, och lila solglasögonen såklart.. Satsar på lite vår-sexyness nu när man har varit så himla deprimerad av den kalla och mörka vintern.

 

ska nog satsa på mycket gladare färger i vår =) ( Ett stort välkomnande för sommaren vore NICE )




Sexy...

Damn I whant that color on my sexy lips... het läppstiftsfärg, inte lika vanligt som vanlig röd färg som alla har, vore trevlig och ha nån het och lite annorlunda färg speciellt om man har läppar som passar med vilken färg som helst som mina :D


 

Isn't that hot??


Godmorgon

Vaknade av att telefonen ringde (doww) orkade inte gå upp men när jag väl har vaknat så kan jag inte somna om så jag tog med täcket och la mig på soffan i vardagsrummet och skönk in i soffan.. o min söta mamma gjorde varm te med honung och citron för det ska tydligen vara bra för halsen.. och så lagade hon min favorit soppa innan hon gick till jobbet också.. visst är hon snäll mami :) ???

Nu ska jag ta och käka lite av soppan.. har ingen matlust men får försöka ändå sen kommer jag nog slappa på soffan framför tv:n hela dagen lång för jag lyckades sjukanmäla mig skulle egentligen jobbat natt.. känns inte bra för ja förlorar 1000 spänn men det är inte heller bra och jobba med mat om man är sjuk. skulle gärna vilja spela rockband som jag vanligtvis brukar göra när jag är sjuk men kan inte för jag är hos mamma inte hemma..blää!!
Jag kan lika gärna kolla på lite kläder på internet och kolla vad som finns innan löning :)  Puss på er




nighty night

Kommer nog inte kunna sova än, nyser 3725 gngr i timmen och ligger med en hel toarulle bredvid mig haha toarulle toarulle nanana, huvudvärken är inte heller över och ögonen svider bläää.. hoppas det går över lite tills imån i och med att jag jobbar dubbla pass fan.. 8-17 sen 21-06 yeeeey

Satt nyligen och kolla på några gamla bilder från när jaag var blond.. ååh va jag saknar.. har varit brunett i drygt 3 månader och vill redan ha tillbaka mitt ljusa hår.. anledningen till att jag färga det brunt var för att det var slitet och det blev helt förstört.. typ som en dörrmatta haha // Love C


 

 

 

 

Min hårbotten lyser igenom lite här med de för att jag precis färgat utväxten

 

 

Får ångest I missssss... ska jag färga tillbaka???

 

 

 


Jenna Jameson

Skall aldeles strax hem till mami igen.. svider i näsan och ont i huvet och har redan proppat i mig flera panodil och diklofenak mot min ryggsmärta...  Sitter och väntar på att N skall dyga upp så hon kan ta över så jag kan gååå..
haha det ringde nyss på dörren och det va hon.. yesssssss =)

Ska ta en cigg med henne sen hem och läsa min boook :D


 

haha jag vet jag veeet.. har läst den länge nu men har inte hunnit läsa färdigt den av vissa själ.. men ni ska veta att den är så jävla bra (visst svär jag mycket???) och tom min pojkvän läste lite i den och tycket att den var bra =)

 

Nu ska jag hemåt.. va ska jag göra åt min huvudvääärk???

 


Förresten...

Hade en diskussion med min mamma idag för hon blev så rädd i Måndags när en tjej vid 20 års åldern blev våldtagen precis utan för mig på natten när hon va påväg hem från jobbet så mamma bombade mobilen och hemtelefonen med samtal efter att hon läste tidningen och trodde att det var jag.. och jag svarar inte på telefon när jag jobbat natt för ja försöker sova ut på dagen men då svarade jag för telefonen hade ringt överdrivet mkt och det var inte bara mamma som försökte få tag på mig utan andra också som var oroliga och trodde att jag var offret, men ja tyckte så synd om mami, hörde på hennes röst att hon ville gråta när jag svarade och var helt hysterisk och nästan 100% säker på att det var jag,, och hon kunde inte ens varva ner efter att jag hade säkrat henne om att det inte var jag.. men iaf.. min punkt är att min mamma vill tvinga mig att säga till mig chef att inte schema lägga  mig på stängningar längre.. asså då menar jag t.ex från 16 - 01 och då kommer jag inte hem förän 2 på natten och jag funderar faktiskt på att göra det bara för att!! men att jobba natt går bra för då åker man hem runt 6-7 på morgonen även om dt är slitsamt!!!






Ps. Våldtäckts mannen hittatdes snabbt av polisen så han är nu anhållen tack och lov..
Och det pga stackars offret hade givit en otroligt bra beskrivning så de fick en nästan exakt fantombild av            idoten som inte ens försänar en till sekund av livet..

Ärligt talat våldtäcktsmän samt pedofiler bode först få rövknullas av alla kriminella i finkan (alla vet väl att grova kriminella är deras fiender) och sen göra världen en tjänst genom att sätta ett skott i pannan på äcklen.

dom bode åtmintonde få livstid för nästan alla återgår till samma fall.. o vafan får dom för det då.. 2-3 år som i många fall?? Idiotlag säger jag bara.. inte så konstigt att dom våldtar igen...

Ännu en dag...

Min styvpappa väckte mig imorse jag hade redan försovit mig 40 minuter... var så trött och hade hostat hela natten så det känndes som att jag vaknade inuti en bubbla.. näsan rinner floder..kan knappt andas och halsen kliar och gör ont varje gång jag sväler nånting inkl saliv, huvudvärk till max, ont i kroppen but I gotta do what I gotta do så ja klev upp och käka en snabb frukost, packade ner min dator och min bok ock gick iväg till jobbet.. som tur var N kvar där, lilla sötnos, hon va snäll och väntade för hon visste att jag inte mådde bra för mamma hade ringt henne och sagt att jag skulle bli lite sen.
Nu tänker jag på hur fan det ska gå imån?? hur fan ska jag orka?? jag kommer jobba från 08-17 och sen iväg till restaurangen och jobba 21-06.. mamma??

N y way.. är glad att mina söta vänner förstår mig.. att dom inte tror att jag skiter i dem när jag inte kan umgås med dem lika ofta för de vet att jag har en skakig ekonomi.. ni ska veta att Jag älskar er och uppskattar erat stöd, ni är världens bästa och ni är min familj <3 Ni vet att jag finns där för er babes.. ( Bitches 4ever )


 

Hade en ledig lucka i lördags innan jobbet och fikade med N på stan (uppskattat)

 

 

Supergott med en latté och en extremt go och kladdig brownie (Favoriten)

 

 

Så jääävla typiskt mig, kan aldrig hålla mig seriös.. tror jag blev tappad ofta som liten??

 

 

Mitt nyonstarka nagellack som jag fick av Natti <3 köpt från Holland

Diggar den starkt.. den e jävligt cool på naglarna får visa en riktig bild nån gng


 

 

 

 



Ooh Boy...

vart ska jag börja?? 
Kan nog börja med att jag önskar att en rik man kunde knacka på min dörr varje vecka med 20000 kr i en väska och bara ge mig den utan att behöva växla ett ända ord.. det är väl alla slitarnas dröm??


Har tagit lite avstånd från allting och därför har jag inte skrivit på ett tag.. och har dessutom jobbat så mkt och dom dagarna jag varit ledig har jag anting haft fullt upp med städning hemma för att jag inte hunnit städa och tvätta osv eller så har jag sooovit ut dagarna långa efter att ha jobbat vissa nätter.. så jag hoppas att min önskan kommer i uppfyllelse :)
Just nu är jag hemma hos morsan, kom hit för en halvtimme sedan och alla ligger redan och sover.. var på jobbet sen kl 11:15 till 21 idag, dom håller dessutom på att bygga om restaurangen så jag fick stå ut med massa buller och bång (HUVUUUDVÄÄÄÄÄRK) och inte nog med så så var det början på persisk nyår idag också.. så det var fullt med iranier och massa små barn som inte kunde kontrollera sina stämband så ännu mer skrik och ljud.. ville bara springa ocg gömma mig i ett hörn nånstans :S

Dagens höjdpunkt: sen överraskade E mig med att gå på bio så jag kunde inte med att säga nej heller även om jag var dödstrött som en skruvad jungelapa och dessutom gjorde han en fuling och bokade biljetterna i förväg så att jag inte kunde säga nej heller haha, men  jag blev genast på bättre humör iaf =)
Vi såg på REMEMBER ME... och den var SATANA BRAA.. ja klurade ut lite va som skulle hända på slutet så ja kunde hålla mig för gråt annars är jag en sån person som kan gråta floder på vissa filmer som berör mitt hjärta!!
Så den är absolut värd att se.. ( Tummen UPP )



Great Moovie.. mer realistisk och handlade om livet och verkligheten,

saker som kan hända vem som helst.. worth to se!!

 

 

En mycket trött och sliten Chaima

 

Inte nog med det, jobbar igen kl 08 imån :(  HELP??

 

 

So I'll just put up a fake smile n keep on going again blööö

 

 

Mina söta små änglar.. ska nog joina dom nu.. Godnatt // Love C


6/3 2010

hohoohoo..  äntligen hemma från jobbet, började 12 och slutade 21 idag och det blir samma tid imån,
hade sån jävla ångest när jag vaknade imorse, ville verkligen inte gå upp från sängen för ja lååg så jäävla bra och det va varmt och mysigt så jag snoozade i typ 40 min sen skyndade jag mig upp och på med kläderna, sminket och käkade en billys panpizza till frukost sen bar jag mig av..blä känner att det kommer bli samma sak imån igen.

Nä men nog med det.. förrigår åkte ju jag P och N in till stan.. Kevin och mina småsyskon följde också med.. det va jätte mysigt med barnen med faktist, man kände sig vuxen på riktigt haha inte för att det är första gången mina syskon följer med ut men bara för att vi gick runt med både barnvagn och två till småttingar så kändes det ändå speciellt haha.. knäpp jag är, (Nej jag längtar inte efter att få egna barn än).
Och jag hittade min skinnjacka förresten.. sicken jäääääääääääääääävla tur jag hade.. det fanns bara 5 st kvaar varav 4 st av dem var strl 42 och en 38 som fick bli min.. vilken jääävla tur.. fast skulle hellre vilja ha 36 men men..




Provrummet..

 

Alla gullungar <3

MIN för 299:- H&M  -Den ser bättre ut på dock-

99:- H&M

My new shoeees :D

299:- billigtttttt

Stolt ägare :D

 

 

Det fanns ett par andra skiiiit heta.. asså sexy mama, hotchie mama or whatever you name it STÖVLAR som jag MÅSTE haa.. jag bara måste.. hade inte råd med dom och det fanns bara 3 st kvar.. och endast en i min storlek.. jag ska göra allt för att köpa dem.. fick ont i hjärtat när jag gick ut ur butiken utan dem :( pluu

 

 


Enyoy yourself

I just had to man..
Bjuder lite på mig själv


Gissa vem som bajsar på riktigt???



Tagen på bar gärning



Visst blir bilden fiin så??



This's how retards paartääääy



And they eaven keep the robotdance alive



N sometime retards can get the mongolid look =)



N when they start to laugh...



they can't stop



N when they realise that your'e laughin at them not with them...



They get more than just ANGRY



N start to blaming ppl about it



It took me ONE kiss to be happy again :D



Then they maked it up for me by being the 1rst one tasting the cake



very very good cake me happy



and the it started to feel very very wierd in my body



Oh yeaah baby I think it was the CAKE duuude



So I started to do my dancing



N moore dancing..



I couldn't stop, so I gave the birthday girl a dance to



N I did the thing that they do at channel tv1000 after midnight



But then my friend got jealouse n wanted to KILL ME :|



N then she forgave me.. n 2day we're still best friends :D


assååå helt ärligt.. så vet jag inte hur jag lyckas hahha

2day

Yeesss... mamma kom och tog över så slutade runt 10. Love you mamie.. hon visste att jag ville åka och köpa min jacka så fort som möjligt :D Men eftersom jag ändå fick sluta rätt så tidigt så tänkte jag att jag och barnen skulle göra ett besök hos RONALD MCDONALD'S såklart... alla barnen älskar Mc donald's eller?? iaf mina bebisar :D



Min favorit tunnika från Bik Bok och allas favorit lacktights från Gina såklart..

 

 

shuulululuuu


Torsdag

Sitter och käkar frukost med barnen just nu.. måste göra iordning mig fort och sticka.. börjar 8:15 istället och det tar max 3 minuter och gå härifrån så det är soft på den fronten.
Har inte så stora planer för dagen det är efter allt torsdag idag, kanske drar en runda till stan senare på eftermiddagen men det blir då en snabbis iom att jag slutar 17.. eller så får jag åka imån och köpa min jääävla mc-jacka som jag längtat efter.. hoppas att den inte är slut IGEN då!!

Men även om jag inte hinner till stan så kanske jag hinner till Deichman/men eller hur det stavas.. dom har fantastiska skor för fantastiska priser... LOVE IT.
Nää nu ska jag käka färdigt och skynda på lite.. Ha det fiiint // Love C



(dålig bild)   dom här blev mina för 349 kr :D




LAlalalala.. vem älskar inte skor

Twilight

Har varit en snabbis på Apoteket i stan för att köpa antibiotika och allergimedicin till en kompis.. eller med en kompis rättare sagt.
Nu är jag tillbaka hos mamma och hon ska också sova över här så vi tänkte kolla på New moon innan vi lägger oss eftersom att ja måste upp tidigt imorgon.. börjar kl 8 istället för 12. Godnatt // Love C








...

Nu är jag tillbaka hos morsan.. var på lite snabba cash mission kan man säga =) INGENTING MED DROGER ELLER SJÄLA OCH GÖRA BARA SÅ NI VET.. men har inte lust och berätta vad mitt så kallade "andra jobb" innebär hmm hmm.




Nu ska jag och småttingarna kolla på BILIBOMPA haha.. det har blivigt sämre nu.. kommer ihåg att det var mycket mycket bättre när jag var liten.. nu har det blivigt blää.. men jag kollar för att vara snäll :D

Love Love Love Love...

The next thing on my list.

Brukar ni också känna att ni vill köpa något snyggt som ni har dreglat över ett tag och som ni inte har råd med??
Jamen välkommen till min klubb då haha.. allt jag jobbar och sliter för går bara till räkningar och mer räkningar :(

H&M är en bra lösning till sånna som oss.. jajjamän.. kanske inte världens bästa kvalité men kanske världens bästa priser :P Jag minns ju när H&M hade pinsamt fula kläder för bara några år sedan.. jag handlade aldrig där förutom billiga underkläder eller hårgrejer och sånt där H&M smink som man hade när man va Fjortis.
Nu hänger dom med mer på svängarna och har skärpt till modet mycket mer eller va säger ni??
















Jag vet att bilden sticker utanför ramen rejäält mkt men va tvungen och förstora så ni ser vad jag ser :D

Onsdag

Idag är det onsdag och ingenting speciellt som händer.. som vanligt, förutom att jag umgås med mami och mina syskon och ska sova över här idag med och småttingarna är alldeles lyckliga för det =).
Faan min Mc skinjacka som jag vill ha på H&M var slut i söndags eftermiddag så den skullle komma in igen igår sa dem men har inte hunnit åka in tillstan.. förhoppningsvis åker jag in imån efter att jag har varit här med andra ord. den e så jäävla söt.

Sitter just nu och äter en god men jag vet inte om det är lika hälsosam frukost.. Té och kex.. Älskar att doppa kex i tét, så jävla gott =)




Tisdag

aloo..Vakna av att hemtelefonen ringde.. visste direkt vem det var (min lillasyster såklart) men jag orkade verkligeninte gå upp och svara.. sen ringer det en gång till... sen tredje gången flippa jag över och resta mig upp som en vampyr efter blod och sprang mot telefonen... svarade.. och sa direk: Duuu kan inte ringa 100 gånger det räcker med en gång jag låg och sov och nu har du väckr miiiig.
-Min lillasyster: Men förlåååt chaima.. jag ville bara kolla hur du mår.. och om du vill kolla på våran träning idag? förlååt..:(

Sen fick jag dåligt samvete över att jag hade skällt ut henne stackarn :(.. så jag ska gå på deras träning för att gottgöra henne hihihi. men det blir inte förän senare ikväll.. just nu ska jag softa på min säng sålänge och kolla på våra bästa år och 90210 på datan.. har redan hämtat risifrutti och ett glas juice så jag slipper göra mig sj besväret och hämta det sen... ska chilla nu tills det kommer upp nånting. (skönt och vara ledig)




Avatar

Kom hem för en stund sen från Bion, filmen va.... fiiilmeen vaa awsoome!!
Riktig skön film som man inte tröttnar på som på de flesta imagination filmer som är jobbiga att flyta med i konstiga påhittade världar mm,  men man va mer touched utav själva berättelsen för samtidigt handlar det nästan om hur världen fungerar för oss människor.. vi är som fångar under högre makter, som använder oss "vanliga" människor som ett shackbrädespel och de spelar om makt och pengar (det är MIN åsikt).

Nu blir det new moon på laptopen, kommer somna till filmen men de var ett tag sen jag såg den .. ååh =)





Innan AVATAR

 

Efter AVATAR

 

 

Pluuu pluu :D


Måndag

Halluu.. Några dagar sedan jag skrev i min härliga blogg men jag har jobbat 12-14 timmars pass sen i torsdags så ja decka så fort jag kom hem på morgonen och när ja jobba natt i fredags så spydde jag när jag kom hem för jag var så jävla trött så jag blev illamående och dum nog som drack kaffe påväg hem 7 på morgonen.

Men nu mår jag mycket bättre, igår var det stonersunday hahaha ett ord som min pojkvän och hans kompis P säger om våra mysiga softa söndagar när alla är lediga samtidigt. Jag lagar mat och dom fixar snacks och godis och sen kolla vi på film eller spelar spel och gottar oss hela natten-.. som igår.. rätt skönt och få vila lite efter en stressad arbetsvecka!!!

Igår kväll medans vi satt och softa kom jag och E på att vi ville på Bio idag så det första jag gjorde var att gå in på nätet och boka biljetter.. idag är den ända dagen vi kan kolla på bio den här veckan så vi fick nöja oss med de platserna so fanns (inte världens bästa precis om man ska betala 160 spänn per biljett) men skitsamma det är ändå kul och kme iväg och göra nånting med E.. vi båda jobbar om varandra så det ända vi gör är att sova samtidigt känns det som :S



Jag vet att jag är efter.. men har verkligen inte haft tid för att gå på bio..

och när jag kan så kan inte E och det är ju efterallt tråkigt att gå själv.. men ikväll blir det AVATAR 3D iaf =)

Har hör att den ska vara sjuuuukt bra så jag ser fram emot det.. // Love C


RSS 2.0